Advertising

 

STOP MET KIJKEN NAAR HET AANTAL BEZOEKERS

Aantal bezoekers zegt ons niks. Jou ook niet.

Het gaat erom dat jij de meest relevante bezoekers op je site krijgt,
die ook daadwerkelijk de behoefte hebben aan jouw product.

 

 


“A man who stops advertising to save money
is the man who stops his clock to save time”

Henry Ford

 

 

SearchUser vindt de juiste leads via de juiste platforms

Na inmiddels meer dan 500 verschillende advertising klanten, kunnen we zeggen dat we in vrijwel elke branche de nodige ervaring hebben. Dit betekent dat we ook weten waar ze naar op zoek zijn en waar wij ze kunnen vinden.

 

 

 
 
Hoe wij te werk gaan

Zodra je klant bent, word je gekoppeld aan een van onze advertising professionals, die voor jou de zoekwoorden analyse, account opzet, concurrentie analyse, strategie en beheer uitvoert.

Alle stappen worden zorgvuldig besproken: je wordt van alle werkzaamheden op de hoogte gehouden. Daar gebruiken we o.a. ons Dashboard voor.

 
 

 
 
Uniek: Ons SearchUser Dashboard

Bovendien heb je ook zelf input in de campagnes. Je kunt namelijk in ons Dashboard aangeven welke zoekwoorden niet meer relevant zijn voor je campagnes, of de zoekwoorden die je wilt toevoegen. Op deze manier worden alle gewenste acties direct doorgevoerd.

 
Je conversie stijgt door onze specifieke landingspagina’s

Aan al onze advertentiecampagnes (leadgeneratie) koppelen wij een specifieke landingspagina, speciaal ontwikkeld door onze salespsychologen.

Deze landingspagina’s hebben een directe koppeling met de inhoud van de advertentie, wat betekent dat de advertentieteksten en de teksten van de landingspagina’s automatisch matchen. Op deze manier wordt de kwaliteitsscore van Google en BING direct beïnvloedt!

 
 

 

Maak kennis met ons team

Jenny
Richard
Shannah de Ruijter
Shannah