Social media kanalen veroveren de online wereld. Bijna iedereen heeft wel een account op een of meerdere social media platformen. Op dit toenemende social media gebruik kun je feilloos inspelen – met de juiste kennis en strategieën. Social media marketing en social advertising mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in jouw digital marketing strategy. Het draait er immers om dat je aanwezig bent waar jouw doelgroep is.

SearchUser kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf en jouw doelgroep op een effectieve en kostenefficiënte manier bereiken met content. En dit allemaal op een laagdrempelige manier! Onze social advertising specialisten hebben ruime ervaring in LinkedIn advertising, Facebook advertising en Instagram advertising.

We zullen eerst starten met een doelgroeponderzoek. Wie is de doelgroep en waar bevindt  de doelgroep zich? Zodra we dit in kaart hebben, bedenken we een effectieve social media strategie om leads te genereren. Onze specialisten zullen vervolgens de social media campagnes opzetten en uitvoeren. Op deze manier behalen wij het maximale rendement!

Social advertising biedt unieke targetingopties waarmee je jouw doelgroep heel gericht kunt bereiken. In combinatie met een goede landingspagina en content, leveren jouw social media campagnes zeker conversies op!

LinkedIn advertising

LinkedIn is een populair zakelijk platform dat vooral wordt gebruikt om netwerken uit te breiden en zakelijke relaties aan te gaan. Het is een ideaal kanaal om je klantenbestand te vergroten.

De kracht van LinkedIn ligt vooral in de uitgebreide targeting opties. Je kunt onder andere targeten op demografische gegevens, functie, vaardigheden, opleiding en bedrijfsgrootte. Zo kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Door deze specifieke targeting kun je succesvolle LinkedIn campagnes opzetten en veel B2B leads genereren.

Mede dankzij de LinkedIn Lead Gen Forms kun je nu op een hele laagdrempelige manier leads verzamelen met LinkedIn advertising. Tevens kun je deze formulieren koppelen aan marketing automation. Ideaal voor de opvolging!

Facebook advertising

Met 10,1 miljoen gebruikers in Nederland, is Facebook een goed platform om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Je kunt de Facebook campagnes op een hele specifieke doelgroep richten. Target onder andere op demografische gegevens en interesses. Gebruikers scrollen door hun feed en zien jouw bedrijf/bedrijfspagina voorbij komen. Met Facebook Lead Ads is leadgeneratie via Facebook advertising laagdrempelig. In slechts een paar tikken is het formulier gevuld. Dit leidt voor jou tot de hoge resultaten!

Instagram advertising

Instagram heeft een zeer groot bereik. Het aantal Instagram gebruikers groeit ieder jaar flink. Ook dit platform kan ingezet worden als leadmachine. Door gebruik te maken van opvallende foto’s en/of video’s. Er zijn diverse advertentie soorten, zoals stories-advertenties, videoadvertenties, carrousel advertenties en collectie advertenties.

In dit platform heb je dezelfde uitgebreide targeting opties als in Facebook. Daarnaast kun je gebruikmaken van duidelijke call to actions, zoals: Shop – Install – Sign up – Learn more.

  • Gratis handboek LinkedIn Advertising

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Wij werken o.a. voor

Lees meer over Social Advertising

 

Nu starten met Social Advertising?
Maak kennis met Shannah

 

 

Cases

Wij helpen jouw doelen te behalen

 

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

    SearchUser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.