Jouw website is meer dan enkel het visitekaartje van de organisatie. Zie jouw website als de leadmachine die het kan zijn! Wij bouwen inmiddels al meer dan 10 jaar websites met WordPress. Deze websites zijn niet alleen makkelijk in gebruik en eenvoudig aan te passen. Het webdesign is ook 100% maatwerk! WordPress is en blijft de toekomst van webdevelopment. 

Waarom WordPress?

Meer dan 25% van alle websites wereldwijd wordt gemaakt met het WordPress CMS. Dit is niet zonder reden: met het WordPress systeem kun jij met veel gemak je eigen website onderhouden en naar wens invullen. Pas zelf je teksten aan en voeg foto’s of pagina’s toe, zonder enige technische kennis! Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele beheer aan ons over te laten.

Ons team bestaat uit meerdere specialisten: design, conversie, teksten, en programmeurs. Allemaal werken zij samen naar een onderscheidend webdesign: passend bij jouw merk, en 100% gericht op conversie.

  • Vrijblijvende Website Offerte

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

Bekijk ons werk.

 

 

Hoe WordPress het makkelijker voor jou maakt

 

Gebruiksvriendelijkheid

Schaalbaar (makkelijk uit te breiden)

Scoort goed in de zoekmachine

100% maatwerk mogelijk

 

“Wij gaan niet alleen voor het creëren van een mooie website. Wij zijn van mening dat jouw website één doel moet hebben en dat is leads genereren.”

– Daphne de Heij

Webdevelopment Manager

In 8 stappen

bouwen wij jouw nieuwe website

 

1

Intake gesprek met klant

We starten met een intakegesprek met de klant. Tijdens dit gesprek bespreken we de aanleiding voor de nieuwe website, de gewenste pagina’s, functionaliteiten en uitstraling/imago (logo & huisstijl). We brengen de doelen, doelgroep, diensten of producten en USP’s in kaart. Tot slot nemen we de concurrenten nog door.

2

Offerte

Op basis van het intakegesprek wordt een offerte op maat gemaakt. In de offerte staat alles wat er in het gesprek is besproken. Voor de gewenste werkzaamheden worden tijdsindicaties en deadlines gemaakt.

3

Sitemap

Zodra de offerte akkoord is, wordt er een sitemap gemaakt. Dit is een pagina of document waarin de urls van alle pagina’s op de website staan. Deze zijn meestal op onderwerp of als menustructuur gesorteerd. De sitemap is een aanvulling op de reguliere navigatie binnen een website. Met een sitemap is het voor zoekmachines eenvoudiger om de website te lezen. Dit kan de organische positie in zoekmachines positief beïnvloeden.

Aan de hand van de sitemap kunnen ontbrekende pagina’s nog aangemaakt worden en eventuele 404 pagina’s geredirect worden. Dit zorgt ervoor dat de website optimaal functioneert.

4

Designfase

Na bovenstaande stappen is het tijd voor de designfase. Alles wat er besproken is tijdens de intake wordt doorgenomen. De klant levert de huisstijl en het beeldmateriaal aan. Als zij hier niet over beschikken, zorgen wij voor passend materiaal.

In samenwerking met onze online marketeers wordt de beste strategie voor de website uitgedacht. De designers ontwerpen een webdesign voor diverse pagina’s en de mobiele variant van de website. De marketeers geven feedback op de designs. Hierbij controleren zij vooral of het ontwerp 100% gericht is op conversie.

Als de eerste versie van het webdesign af is, wordt deze gedeeld en besproken met de klant. Na eventuele aanpassingen en akkoord, wordt het design definitief gemaakt.

5

Webdevelopment fase

Na overleg met de designer, marketeer en developer, start de development fase. Aan de hand van de designs wordt de website gebouwd in een WordPress conform design. De website is browser responsive volgens alle populaire en nieuwe versies van de browsers. De website wordt volledig AVG proof gemaakt. Vervolgens testen de webdevelopers de website. Er wordt onder andere getest op snelheid en mobielvriendelijkheid.

6

Content

Als de website optimaal functioneert, wordt de website gevuld met content. Dit levert de klant aan en wordt indien nodig geoptimaliseerd door onze content marketeers. Bijvoorbeeld voor de vindbaarheid in online zoekmachines (SEO). Daarnaast is het belangrijk dat de content aansluit op de doelgroep en toegeschreven is naar het doel van de klant. Mocht de klant geen content hebben, dan wordt dit door ons gecreëerd.

7

Website live zetten

Voordat de website live gaat, worden de laatste zaken geregeld. Denk aan: redirects instellen en koppelingen met Google Analytics, Google Ads en marketing automation software (indien afgesproken). Daarnaast installeren wij in overleg met de klant het WordPress servicepakket (hosting, updates wp systeem, mail, domeinnaam) etc. Als dit allemaal staat, zetten we de livegang in gang.

8

Ons unieke WordPress servicepakket

Ook na de livegang staat SearchUser nog klaar voor haar klanten. Met het WordPress servicepakket ben je voorzien van alle benodigdheden om jouw WordPress website optimaal te laten draaien. Denk aan updates van het WordPress Systeem, hosting, domeinnaamregistratie, mailadressen, monitoring en back-ups van je website.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

 

Vraag een offerte aan!

Ben je daar nog niet klaar voor, lees dan onze cases!

Maak kennis met het Webdevelopment team!

 

Daphne

Dian

 

Dave

Yorben

Patrick

 

Lees meer over webdevelopment

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

    SearchUser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.