Upgrade jouw sales met LeadInfo, dé leadgeneratie software

Upgrade jouw sales met LeadInfo, dé leadgeneratie software

Kan jouw sales wel een boost gebruiken? Er zijn tegenwoordig enorm veel tools en software om jouw leadgeneratie te optimaliseren. Maar heb je ooit gehoord van LeadInfo? Dit is dé leadgeneratie software. De software herkent bedrijven die op jouw website komen door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. Vervolgens worden alle bedrijfsgegevens getoond in één overzichtelijk dashboard. Klinkt top toch?! Wij zijn in ieder geval enorm enthousiast. Upgrade jouw sales met LeadInfo! 

De leadgeneratie software zorgt ervoor dat je direct contact op kunt nemen met de meest waardevolle bezoekers van de website. Dit versnelt het salesproces en de opvolging enorm. Alle relevante gegevens van de leads heb je immers al. Je hoeft niet af te wachten op inkomende telefoontjes of ingevulde contactformulieren. Je kunt zelf proactief bezoekers opvolgen die interesse in jouw bedrijf tonen.

Met LeadInfo weet je zelfs in welke dienst of product de bezoeker geïnteresseerd is. De software toont welke pagina’s exact zijn bekeken en voor hoelang. Er wordt vervolgens automatisch een leadscore aan de bedrijven gekoppeld. Jouw sales collega’s kunnen zo in een overzicht zien welke leads het meest interessant zijn. Na de opvolging kun je aan elke lead labels en gespreksnotities toevoegen. Iedereen is zo op de hoogte van de lead historie. 

Voordelen LeadInfo:

  • Geen ingewikkelde statistieken. Bekijk bezoekers realtime;
  • Een uitgebreid bedrijfsprofiel van elke bezoeker: NAW-gegevens, branche-informatie, aantal medewerkers en alle bezoekdata die geregistreerd wordt.;
  • Toegang tot alle data, exporteer data voor gebruik in off- en online campagnes;
  • Duidelijke rapportages, met waardevolle informatie in één oogopslag;
  • Opvolging en site ervaring is te personaliseren met behulp van de data van LeadInfo.
SearchUser

Hoe zet SearchUser LeadInfo in?

Wij zetten voor zowel onze klanten als voor onszelf LeadInfo in en zijn erg tevreden over de software. De software past goed binnen onze marketing en sales visie voor B2B bedrijven.

LeadInfo is erg gebruiksvriendelijk, zo heeft het bijvoorbeeld ook leadscoring en kun je ieder bedrijf een tag meegeven.Wij kunnen onze klanten iedere maand in een duidelijk overzicht de resultaten tonen dankzij de uitgebreide exports. 

Tevens komt de software regelmatig met waardevolle updates/koppelingen. Inmiddels kun je ook triggers met automation instellen binnen LeadInfo.Wij kunnen niet wachten totdat LeadInfo gekoppeld kan worden met marketing automation software SharpSpring!

Wil je meer informatie over hoe wij werken met LeadInfo of over de software zelf? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht via:

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

    SearchUser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.