Werken bij SearchUser

Wij komen elke dag naar ons kantoor in Purmerend om betrokken te zijn bij onze klanten en zetten wij ons 100% in om de projecten van onze klanten tot een succes te maken. Wij helpen bedrijven hun online marketing en sales te transformeren.

SearchUser begeleidt B2B organisaties om stap voor stap hun online doelstellingen te behalen en online te groeien. Wij stoppen niet bij het aanleveren van een lead, maar kijken verder. 

De sterke combinatie van onze hoofddiensten marketing automation, online advertising en webontwikkeling zorgt ervoor dat wij het complete pakket bieden om de marketing van jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij implementeren en optimaliseren een complete marketingstrategie met data als kompas

  • Benieuwd wie wij zijn?

    Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

 

Dirk

Directeur

Matthijs

Algemeen directeur

Patrick

Marketing automation manager

Jenny

Manager Online Advertising

Richard

Marketing automation specialist

Chantal

Online marketing consultant

Mariola

Content marketeer

Shannah

Advertising Specialist

Dave

Advertising specialist

Margret

Financiële administratie

 

Bekijk hier het hele team

 

10 redenen om bij SearchUser te werken

 

1

SearchUser bestaat al 10 jaar! en heeft daarmee in vrijwel elke branche ervaring. Met een focus op B2B werken wij iedere dag aan de hoogst haalbare resultaten voor onze klanten. 

2

In 2018 stond SearchUser op nr.1 in de Emerce100 in de categorie Digital Fullservice Agency

3

SearchUser heeft al 3 jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen.

4

Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken (in overleg)

5

Flexibele werktijden. Start je samen met de early birds, dan ben je ‘s middags ook op tijd weer thuis!

6

Regelmatig leuke bedrijfsuitjes, waaronder een keer per jaar een weekendje weg naar een mooie stad in Europa. 

7

Ruimte om tussen het harde werken door even te ontspannen met een potje tafelvoetbal, darten, tafeltennissen, poolen of een potje gamen in onze Redbull Racing Simulatoren. 

8

SearchUser bestaat uit een team met jonge, ambitieuze mensen met een aantal jaar ervaring in online marketing. Met een goede dosis humor en sarcasme, pas jij er zo bij!

9

Er is ruimte om door te groeien. Zowel intern als op het gebied van zelfontwikkeling. Wij willen je hier graag bij helpen. Je kunt externe opleidingen volgen, events bezoeken en mag je certificaten halen onder werktijd. 

10

We zijn een resultaatgericht online marketing bureau en niet de beroerdste als het aankomt op wat ontspanning en gelach tussen het harde werker door. Zolang de resultaten goed zijn en de klanten tevreden, krijg je er flexibiliteit en vrijheid voor terug!

 

Bekijk onze vacatures >