SearchUser begeleidt B2B organisaties om stap voor stap hun online doelstellingen te behalen en online te groeien. Wij stoppen niet bij het aanleveren van een lead, maar kijken verder. 

De sterke combinatie van onze hoofddiensten marketing automation, online advertising en webontwikkeling zorgt ervoor dat wij het complete pakket bieden om de marketing van jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij implementeren en optimaliseren een complete marketingstrategie met data als kompas.

Een lead wordt niet zo snel een trouwe klant. Dit proces is in B2B complexer en langer. Onze consultants weten hoe de klant denkt en begrijpen het proces tot een conversie. Het vergt ervaring (10+ jaar!), een goed doordachte strategie, de juiste samenwerking, technologie en data. Precies hetgeen dat SearchUser in huis heeft. De koppeling tussen marketing, sales en (strategische) begeleiding zorgt ervoor dat we leads van kwaliteit binnenhalen en converteren tot klanten.

  • Benieuwd wie wij zijn?

    Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

Wij werken o.a. voor

Wie is SearchUser 

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren online marketing consultants, advertising specialisten en webdevelopers/designers. De samenwerking tussen deze specialisten heeft al vele bedrijven geholpen met online leadgeneratie, de online zichtbaarheid vergroten en een hoger conversieratio.

Dirk

Directeur

Matthijs

Algemeen directeur

Patrick

Marketing automation manager

Jenny

Manager Online Advertising

Richard

Marketing automation specialist

Chantal

Online marketing consultant

Mariola

Content marketeer

Shannah

Advertising Specialist

Dave

Advertising specialist

Margret

Financiële administratie

 

Bekijk hier het hele team

 

 

Handbal sponsor

SearchUser & Sport

Onszelf continu ontwikkelen en streven naar het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten, komt voort uit topsportmentaliteit. Met voormalige topsporters Dirk Tuip en Matthijs Vink aan de kop, is veel ambitie en hard werken doorvertaald in het DNA van SearchUser. Dit kun je elke dag terugvinden in onze aanpak. Zodra de samenwerking start, zetten wij ons 100% in om jouw digital marketing strategy tot een succes te maken.

De affiniteit met sport gaat nog verder dan de topsportmentaliteit. Naast organisaties succesvol in de markt zetten, steunt SearchUser al jaren sportinitiatieven. We hebben jarenlang Leiden Marathon gesponsord, sponsoren nu al een aantal jaar het Nederlands Handbal Verbond (in het specifiek het Nationale dames handbalteam) en HV KRAS/Volendam. Sinds kort zijn wij ook sponsor van ZZ Leiden Basketball.

Onze YES momenten

Dit jaar bestaan wij 10 jaar! En iedere keer dat we topresultaten behalen voor onze klanten zijn natuurlijk YES momenten. Maar SearchUser heeft ook diverse awards gewonnen zoals de FD Gazellen Award in 2017 en 2018. In 2018 waren wij nummer 1 in de categorie Digital Agency fullservice van de Emerce Top100.

 

FD Gazellen 2019

 

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

    SearchUser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.