Er zijn verschillende marketing automation software en de prijzen lopen uiteen. Bij SearchUser maken wij voornamelijk gebruik van de marketing automation software SharpSpring. Lees hier meer over de SharpSpring kosten bij SearchUser.

SharpSpring is een van snelst groeiende marketing automation software bedrijven. SearchUser was het eerste online marketing bureau in Nederland dat SharpSpring implementeerde. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste SharpSpring partner van Nederland – Platinum partner

SharpSpring is door de Emerce100 benoemd tot de nummer 1 marketing automation software in Nederland. De software heeft maar liefst 5 sterren.

  • Vrijblijvende Offerte SharpSpring

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

SharpSpring kosten

Omdat SearchUser de eerste SharpSpring reseller in Nederland was, kunnen we de beste en scherpste prijzen voor een SharpSpring abonnement aanbieden. 

Bij SearchUser heb je al een SharpSpring licentie vanaf €250,- per maand

sharpspring kosten

SharpSpring abonnementen

SharpSpring biedt verschillende abonnementen aan. Alle abonnementen zijn inclusief de complete, slimme functies. Het beschikt over complete marketing automation functionaliteiten, blog creator, dynamische formulieren, campagne tracker, dynamische landingspagina’s, rapportage en analyse, gedragsgebaseerde E-mail, CRM en sales automation en anonieme bezoeker-ID.

Welk abonnement bij jouw organisatie past, hangt af van het aantal contacten dat je in jouw database hebt. Het aantal beheerders of gebruikers is onbeperkt voor de licentie. Er kunnen meerdere rollen en rechten gegeven worden binnen het systeem voor dezelfde licentieprijs.

 

Dragon niveau

SearchUser heeft het hoogst haalbare niveau bereikt binnen de marketing automation software. Je start als “Grasshopper”, SearchUser is nu “Dragon”. De score is gebaseerd op bepaalde activiteiten die je binnen SharpSpring dient te voltooien en hoeveel klanten je bediend. Hoe meer je bereikt, hoe hoger de score.

Ben je geïnteresseerd in SharpSpring of wil je meer informatie over SharpSpring kosten?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Of wil je nog meer lezen over SharpSpring?