SharpSpring marketing automation is de nummer 1 software in Nederland volgens de Emerce100. Dit komt mede dankzij de prijs/kwaliteitsverhouding die SharpSpring biedt. SearchUser was de eerste SharpSpring aanbieder in Nederland en doorgegroeid tot trotse platinum partner van de marketing automation software SharpSpring.

De software van SharpSpring is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Het geeft je inzicht in de verschillende stappen van de customer journey. Hier kun je slim op inspelen en leads omzetten tot klanten. Door een code op jouw website te plaatsen, kun je via SharpSpring jouw potentiële klanten tracken. Je ziet exact wat zij uitvoeren op jouw website.

  • Vrijblijvende Offerte SharpSpring

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

 

Wat biedt SharpSpring marketing automation?

 

Visual workflows

Creëer workflows om taken te automatiseren. Met de intuïtieve builder van SharpSpring kun je marketing automation workflows opzetten om de buyer journey te visualiseren. Automatiseer jouw taken en breid de workflows uit door verschillende vertakkingen toe te voegen. Op deze manier kun je leads in verschillende fasen van de buyer journey volgen. Door taken en actiegroepen te combineren, kun je in ieder fase contact maken met de leads. 

workflow

marketing automation

 

Email automation en smart mails

Stuur automatisch het juiste bericht naar de juiste persoon op het juiste moment met e-mails die jij vooraf maakt en instelt. Je kunt het e-mail design opslaan en hergebruiken. Tevens kun je workflows dupliceren. 

 

Dynamische formulieren

De dynamische formulieren worden automatisch ingevuld voor bezoekers die al eerder op jouw website zijn geweest en een formulier hebben ingevuld. Dit verbetert niet alleen de conversies, maar het ziet er ook fantastisch uit op de site met de aangepaste CSS. Daarnaast is het mogelijk om velden van derden en native formulieren te koppelen.

dynamische formulieren

VisitorID

 

Web bezoekers ID

VisitorID is een handige marketing automation tool van SharpSpring. Hiermee kun je maar liefst twee keer zoveel bezoekers naar jouw site toetrekken, in vergelijking tot andere marketing automation platforms. Door de op gedrag gebaseerde tracking krijg je meer inzicht in de motivatie van een bezoeker om een actie uit te voeren. Denk aan het klikken op een conversiebutton. Je ontvangt dagelijks een lijst met jouw populairste leads. Hiermee kun je op het juiste moment handelen zodat deze leads omgezet kunnen worden naar klanten.

 

Ingebouwde CRM (of integratie van derden)

SharpSpring beschikt over een ingebouwd CRM-systeem. Daarnaast is het ook mogelijk om je huidige CRM-systeem in SharpSpring te migreren of integreren. Dankzij de directe tweewegsynchronisatie hou je altijd jouw geïntegreerde gegevens up-to-date.

marketing automation

landingspagina

 

Landingspagina’s ontwerpen

Begeleid bezoekers naar de juiste sales funnels via landingspagina’s. Met een goede landingspagina kun je leads sneller omzetten tot klanten. Via de point-and-click editor in SharpSpring kun je eenvoudig unieke en krachtige landingspagina’s creëren. In SharpSpring’s bibliotheek vind je sjablonen voor landingspagina’s. Deze sjablonen kun je gebruiken of aanpassen. 

 

API’s

Maak verbinding met externe software providers via SharpSprings API’s en Zapier-aansluitingen. Je kunt gegevens synchroniseren met jouw huidige CRM-systemen om marketing automation mogelijk te maken. Hiermee houd je jouw contentmanagementsystemen up-to-date en kun je verschillende webformulieren van externe software providers integreren.

API

marketing automation

 

Social media integratie

Plan in wanneer jouw social media posts geplaatst moeten worden. De Social tool van SharpSpring beschikt over de functies die je nodig hebt voor het beheer van jouw Social Media kanalen. Deze applicatie geeft je inzicht in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse geplande activiteiten. Al jouw geplande social media berichten in één overzicht. 

 

Lead scoring

Ken punten toe aan het gedrag van jouw leads op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie die zij hebben ingevuld. Je ziet precies hoe “warm” jouw leads zijn.  Hier kun je vervolgens doelgericht jouw berichtgeving op afstemmen.

lead scoring

SharpSpring licentie vanaf €250,-

SharpSpring is een van de betaalbaarste marketing automation softwares. SearchUser was het eerste online marketing bureau in Nederland dat SharpSpring implementeerde. Daarom kunnen wij al een SharpSpring licentie aanbieden vanaf €250,- p.m. en 10.000 contacten. 

Ons team met specialisten helpt jou graag bij de implementatie.

Ben jij geïnteresseerd in de SharpSpring marketing automation software? 

Neem dan contact met ons op of vraag de gratis demo aan!

DEMO AANVRAGEN