SharpSpring is een van snelst groeiende marketing automation software bedrijven. SearchUser was het eerste online marketing bureau in Nederland dat SharpSpring implementeerde. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste officiële SharpSpring partner van Nederland. En niet zomaar partner, maar Platinum partner.

SharpSpring is door de Emerce100 benoemd tot de nummer 1 marketing automation software in Nederland. De software heeft maar liefst 5 sterren. SharpSpring is zeer geschikt voor MKB door het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en het concurrerende prijsbeleid.

  • Vrijblijvende Offerte SharpSpring

    Searchuser respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

sharpspring partner platina

Platinum SharpSpring Partner

In 2017 is SearchUser Platinum SharpSpring Partner geworden. Platinum partner betekent simpelweg dat SearchUser weet waarover zij spreekt als het gaat om marketing automation en veel klanten heeft die gebruikmaken van het SharpSpring Automation platform. Wij zijn op dit moment ook de grootste aanbieder in Nederland. Een Platinum certificaat laat aan de huidige en toekomstige klanten zien dat SearchUser een geloofwaardige, ervaren partner is op het gebied van het opzetten en inrichten van Marketing Automation.

Dat wij het eerste bureau in Nederland waren met SharpSpring, zorgt ervoor dat wij een scherpe licentieprijs kunnen aanbieden.

SharpSpring kosten 

Zet een marketingbureau in voor jouw marketing automation

Marketing automation is zo uitgebreid, dat er bijna voor elke functie binnen de software andere kennis nodig is. Denk hierbij aan content marketing, leadgeneratie, lead nurturing, e-mailmarketing, social media, lead scoring en verschillende CRM-functies. SearchUser beschikt over een team met specialisten voor al deze functies.

Wil je zo min mogelijk omkijk hebben naar jouw marketing automation of wil je zeker weten dat je het optimale uit de software haalt? SearchUser kan jou ondersteunen bij jouw marketing automation strategie, ontwerp, inrichting en implementatie. Voor elke functie zetten wij de specialist in die daarbij nodig is. Op deze manier wordt jouw project snel en effectief uitgevoerd. Wanneer de implementatie voltooid is, blijven wij jou ondersteunen en adviseren.

 

Wij werken o.a. voor

Als jij marketing automation wilt inzetten voor jouw organisatie met behulp van SharpSpring, helpen wij jou graag met:

1. Onboarding van SharpSpring
Wanneer jij SharpSpring wilt implementeren in jouw organisatie verzorgen wij de inrichting van SharpSpring, leggen wij de verschillende functies uit en bieden het gehele proces ondersteuning. 

2. SharpSpring trainingen
Daarnaast bieden wij  SharpSpring trainingen aan om jouw kennis over de marketing automation software SharpSpring te vergroten. Deze trainingen worden gegeven door onze marketing automation consultants.

3. CRM migratie of integratie
SharpSpring heeft een ingebouwd CRM systeem, maar misschien beschikt jouw organisatie al over een CRM systeem die je graag wilt behouden. 

Wij kunnen dit CRM systeem migreren of integreren in SharpSpring. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bestaande formulieren te koppelen aan SharpSpring. Lees hier meer over een SharpSpring integratie

4. Support
Wij bieden op verschillende manieren support bij het inzetten van SharpSpring als marketing automation software. Denk hierbij aan het omzetten van bestaande e-mail designs naar HTML of het ontwerpen van een geheel nieuw email design, het opstellen van dynamische mails, geautomatiseerde content aanbieden via de workflows, het ontwikkelen van een lead scoring model, lijstsegmentatie en het inrichten en automatiseren van jouw social media kanalen.

 

Wil jouw organisatie SharpSpring inzetten als marketing automation software en wil je hier hulp bij van SearchUser als SharpSpring partner in Nederland? 

Neem dan  contact  met ons op of vraag de gratis SharpSpring demo aan!

DEMO AANVRAGEN